Deputat de Gorj: „Păcălim lumea ca în vremea comunismului”

2188

Liderul Pro România, Victor Ponta, a răbufnit din nou la adresa Guvernului PNL condus de Ludovic Orban. Deputatul de Gorj acuză guvernul că îi păcălește pe români, ca în vremea comunismului, susținând că nu se fac testări și că nu se raportează în mod corect numărul de decese din cauza COVID-19.
„Ne furăm singuri căciula. Acceptăm să fim mințiți și propagăm minciuni! Și ne chinuim mai mult degeaba! România a efectuat cu totul, în peste o lună, doar 40.000 de teste (unele persoane au fost testate de mai multe ori conform procedurii). 40.000 de teste la o populație de 20 de milioane și la peste 500.000 de români veniți din Europa înseamnă 0,2%! De la începutul pandemiei, Guvernul României a pornit strategia de minimalizare a efectelor Coronavirus. Ca să păcălim lumea că la noi e totul bine față de alții – nu facem testări – nu raportăm decesele corect – nu recunoaștem focarele (Suceava, Arad ș.a.m.d.) decât atunci când nu mai pot fi ascunse!
Minciuna ca politică de stat – ca în vremea comuniștilor! SUA efectuează 100.000 de testări pe zi, Germania 80.000 zilnic, Italia 40.000 și Spania 30.000 pe zi. Și acum încep să se simtă rezultatele. Noi stăm blocați în case – pentru că nu suntem testați – și pentru că nu suntem în stare să protejam personalul medical și spitalele! De asta stăm în case!”, a postat Ponta.
I.I.

1 COMENTARIU

  1. Bă, voi sunteți sănătoși?! tocmai pe acest mitoman dovedit v-ați găsit să-l luați de bun?! Cum să asculți bazaconiile unui individ care a fost și este complicele distrugerii României?! Toate neamurile ăstuia sunt sugative ale bugetului statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here