Ce face primarul de Drăguțești în timpul stării de urgență? Folosește utilajele primăriei pe terenul său

9969

Edilul comunei Drăguțești, Ion Dumitru Popescu, a fost surprins în această după-amiază, de un localnic, cu două utilaje ale primăriei aflate pe terenul său, proprietate privată, după ce primarul ar fi sustras, cu rădăcină cu tot, niște arbori de pe domeniul public, ca să-i planteze pe proprietatea sa. Când a văzut că este filmat, cu utilajele la lucru, coborând un arbore din mașina de deszăpezit, ca să și-l pună pe proprietate, edilul a motivat că duce stejarii în cauză la stadion.

Primarul Popescu nu a putut să explice ce căutau cele două utilaje pe proprietatea sa, în zonă fiind trei drumuri de acces, unul chiar pietruit, pe care puteau trece fără probleme utilajele respective. Văzând că este acuzat de cetățeanul care l-a surprins cu utilajele primăriei pe proprietatea sa, primarul le-a cerut șoferilor să iasă cu mașinile de pe terenul său, motivând că au ales această rută pentru că utilajele s-ar fi împotmolit pe drumul pietruit de edil cu șase luni în urmă.

,,Eu l-am surprins astăzi pe primar, între orele 11.00-12.0,0 când smulgea stejarii plantați în urmă cu 7-8 ani pe domeniul public, folosind cele două utilaje ale primăriei. Să în loc să meargă primarul cu utilajele în care se aflau în jur de 6 arbori de esență stejari, spre stadion, unde a motivat apoi că a plantat copacii, edilul a comandat șoferilor de pe cele două mașini să intre cu acestea pe proprietatea sa, un teren cumpărat de acesta lângă biserica din Drăguțești. Ca să ajungă la stadion cu utilajele, primarul avea de ales între trei rute, însă el a preferat să bage mașinile cu arborii la el pe proprietate. Când a văzut că îl filmez, coborâse un stejar din mașină, pe teren fiind săpată deja o groapă unde ar fi urmat să fie plantat copacul în cauză. Popescu a oprit, apoi, tot, a cerut utilajelor să se pună în mișcare și să traverseze terenul său, motivând că mașinile, ambele(??), s-ar fi împotmolit pe drumul pietruit, motiv pentru pentru care le-ar fi trecut pe terenul său. Utilajele nu aveau nici măcar roțile murdare de nămol. Primarul a crezut că profită de starea de urgență, că cetățenii din comună sunt în case, și nimeni nu îl vede ce face”, a spus cetățeanul care l-a surprins, azi, pe edil.Omul consideră că primarul trebuia să aibă alte preocupări în timpul stării de urgență, cum este șanțul pe Coasta Cocoanei, între Tîlvești și Văleni, care astăzi era colmatat.

În replică, primarul de Drăguțești doar și-a postat, azi, pe pagina sa de Facebook, două fotografii ca să demonstreze că a plantat copacii la stadion, zonă în care nu a pus, în ultimul deceniu, niciun arbor. Stejarii au pus plantați la doi metri de gazon și de poarta de fotbal.

 

 

3 COMENTARII

  1. se cam fura in Dragutesti , si bani cam multi . Nu a facut mai nimic acest primar . cate mandate ii trebuie 4 sau 5 ca lui MODROIU . Ii place doar sa se laude pe la tv . la radio . prin ziare . in rest nimic pentru comuna . care suntem la intrare in tg-jiu . sa plece din primarie

  2. Mai ne caisa, filmagiul de serviciu, pentru voi, daca muncesc fura, daca nu muncesc iarasi fura ca sa aibe din ce trai! Cand e bine??? Va dati cu parerea toti orbetii care n’ati facut nimic in viata voasta!!! Ia analizati’va putin si comparati!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here