Gabriel de la Puterea Dragostei II a fost acasă în Gorj! A intrat pe teren, la Mătăsari, cu echipa sa CS Jiul Rovinari

22549

Gabriel Vasiliu, gorjeanul de la Puterea Dragostei II, show-ul transmis din Turcia de televiziunea Kanal D, a venit acasă, la Rovinari, vineri după-amiază, pentru a sărbători împreună cu familia, 8 Martie. Mama tânărului a fost cea mai fericită, deoarece a primit vizita fiului, direct la serviciu, acesta venind încărcat cu flori la Spitalul Rovinari, unde aceasta își desfășoară activitatea. În scurta sa vizită acasă, tânărul și-a vizitat vecinii, apropiații și, evident, a intrat în teren, jucând un meci de fotbal, sâmbătă, la Mătăsari. Gabriel a avut o ocazie extraordinară de gol, din păcate, meciul terminându-se cu scorul de 0-0.

În meciul dintre CS Jiul Rovinari și AS Minerul II Mătăsari, Gabriel a jucat pe poziția de fundaș central, acesta preluându-și banderola roșie, de căpitan de echipă.
Jocul a fost admirat de pe margine de numeroși susținători, în public fiind și fanele chipeșului gorjean.
Meciul a fost filmat și fotografiat de Claudiu Gărăiacu, care ne-a pus și nouă la dispoziție câteva instantanee.
Gabriel a stat acasă doar trei zile și a revenit pe platourile de filmare din Istanbul.
Acesta a povestit acasă că este în tatonări cu una dintre tinerele de la Puterea Dragostei II, fiind foarte mulțumit de staff-ul emisiunii, de felul cum este tratat în Turcia și de atenția care i se acordă în timpul show-ului și după.
Acesta a trecut și pe la Târgu-Jiu unde are un sponsor, este vorba despre patronul standului 52 din Rodna care îi asigură vestimentația pentru show.
Nu se știe când va reveni acasă tânărul din Rovinari, dar familia, apropiații și cunoscuții îi sunt alături urmărind emisiunea și susținându-l de pe rețelele de socializare.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here