Medic veterinar din Săcelu, pus de Jurebie pe lista de așteptare pentru viza de reședință! Edilul PSD, reclamat pentru discriminare

2055

Primarul Florin Jurebie este acuzat de un medic veterinar din comuna Săcelu că l-a tratat cu un refuz, luni, deși i-a solicitat o simplă aprobare pentru viza de reședință, necesară profesional. Edilul ar fi pus cererea la mapă și i-a spus veterinarului să aștepte 30 de zile. În aceeași zi, primarul PSD a semnat însă două adeverințe similare pe loc, cererile fiind făcute cu o oră înainte de aprobarea solicitării.

Luiza Stanciu, medic veterinar de șase ani în Săcelu, l-a reclamat, ieri, pe primar la Instituția Prefectului Județului Gorj, pentru discriminare. Aceasta cere instituției să verifice registrul de intrări-ieșiri a primăriei din Săcelu pentru a se vedea cum pentru anumiți cetățeni se eliberează adeverințe aproape pe loc, iar alții, din aroganță, sunt puși să aștepte pentru a înțelege că nu sunt acceptați de șeful administrației locale.
Medicul veterinar spune că Jurebie îl tratează cu superioritate, deși avea nevoie de adeverință în interes de serviciu, femeia ocupând o casă în Săcelu, în chirie. Locuința este a primăriei, dar medicul stă acolo cu toată familia și achită chirie lunar.Pe solicitarea scrisă Luiza Stanciu era trecut și soțul acesteia, tot medic veterinar.Contactat telefonic, primarul Jurebie nu a răspuns pentru a comenta acuzele care i se aduc.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here