Au început lucrările de forare pentru un nou puț de apă în satul Lazuri din comuna Scoarța

2087

Primarul comunei Scoarța, Ion Stamatoiu, anunță începerea lucrărilor de forare la un nou puț de apă în zona satului Lazuri. Practic, cu ajutorul puțului ce este în lucru, vor avea apă și ultimele case din sat, adică 20 de familii, iar, pe timp de secetă puțul va suplimenta consumul de apă al localității, acoperind necesarul din Scoarța. Autoritățile nu vor mai fi nevoite în 2020 să restricționeze consumul de apă din comună.

Primăria a achiziționat teren în Lazuri pentru noul puț, încă din 2018 și a scos lucrarea în SEAP, punând la bătaie 5 miliarde de lei vechi.Edilul Stamatoiu este încântat de investiția care va echilibra consumul din localitate și spune că astfel se bifează o altă promisiune de-a sa de a băga apă curentă în toate satele aparținătoare comunei Scoarța. „Noi avem realizate trei foraje, unul în satul Bobu și două la Copăcioasa. Au fost probleme în perioada de secetă. S-a furnizat apa după un anumit program și oamenii au înțeles situația. Doar două săptămâni pe timp de vară am avut probleme, dar prin realizarea acestui foraj vor fi rezolvate problemele“, a precizat primarul Stamatoiu. În comuna Scoarța, alimentarea cu apă este administrată de operatorul Aparegio.
A.STOICA

1 COMENTARIU

  1. Nu vor mai restrictiona consumul de apa in 2020? Ce gluma proasta. Nu numai ca nu este apa, dar „edilul” Stamatoiu nici macar nu se oboseste sa informeze oamenii referitor la programul de apa. Astfel ne alegem cu masini de spalat si instalatii de incalzire a apei arse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here