Prima schimbare din echipa lui Cochină! Inspectoarea pe limba și literatura română din IȘJ Gorj a demisionat

11545

Georgeta Popescu, inspector pe limba și literatura română în cadrul Inspectoratului Școlar Gorj, totodată, purtător de cuvânt al instituției, a demisionat din dubla funcție, marțea trecută. Demisia inspectoarei a fost aprobată pe loc de către Maria Cochină, inspectorul școlar general, cu condiția cerută de Georgeta Popescu ca aceasta să intre în vigoare cu data de 2 martie, lucru acceptat de inspectoarea liberală. De miercuri până vineri, Popescu a intrat în concediu de odihnă, închizându-și telefonul de serviciu. Fosta inspectoare a revenit, de ieri, la catedra de limba și literatura română de la Colegiul Național ,,Spiru Haret” din Târgu-Jiu. Nu se cunosc, până în prezent, motivele care au determinat-o pe Georgeta Popescu să demisioneze, dar se vehiculează o lipsă de comunicare între aceasta și șefa ei, Maria Cochină. Postul eliberat de Georgeta Popescu este în prezent vacant. Rămâne de văzut ce profesor va fi promovat pe post, știut fiind că la PNL Gorj s-au depus mai multe CV-uri pentru persoane din partid sau apropiate organizației care vor funcții de conducere pe linie educațională.
Deși erau vehiculate mai multe schimbări în echipa IȘJ Gorj, Cochină este foarte precaută la acest capitol, până în prezent din instituție plecând un singur om, și asta prin demisie.
A.STOICA

5 COMENTARII

  1. Nu doar că nu e așa mare doamna
    Însă că purtător de cuvânt numita de Isfan
    A musamalizat toate ilegalitățile
    Și a dat demisia,că oricum trebuia sa plece!
    Avem tineri care pot conduce ISJ Gorj
    Mă mir că e blestem pe ISJ sa fie condus de aceleași persoane de multi ani!
    Da
    Georgeta Popescu și a dat seama că ilegalitățile ei nu o mai pot menține în ISJ
    Nici în Spiru nu are performanta!Că inspector nu a făcut nimic
    Îmi spunea că nu au cabinet pentru limba romana,un lucru inacceptabil

  2. Jorjeta se întoarce la liceu. Grozav ca a părăsit ISJ. O decizie înțeleaptă, în sfârșit și-a dat seama ca nu e asa mare doamna.

  3. Pentru că a fost parte a mușamalizării abuzurilor și acoperirii profesorilor care condiționau notele la clasă de meditațiile cu copiii clasei, spre exemplu. Toți se cunosc între ei, ori au o cunoștință care sună un alt cunoscut… un sistem mizerabil, care a făcut doar rău generațiilor succesive de tineri.
    Oricum, politizarea nu aduce nimic bun în învățământ; cum nici în alte domenii nu poate fi benefic!
    Terminații cu politrucii!
    Fără ISJ nu se poate?!

  4. Ce surpriza plăcută aceasta demisie. Nu e o pierdere prea mare pentru inspectorul general. Sa se instaureze normalitatea, deși e greu într-un sistem compromis demult.

    • Din contră!Doamna Georgeta Popescu este un om extraordinar, dedicat meseriei, implicat spiritual în toate activitățile susținute!Nu condamnați oamenii pe care nu îi cunoasteți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here