Primii candidați anunțați de PNL

3246

Partidul Național Liberal Gorj a stabilit candidații pentru cele două municipii și câteva orașe din județ. Mai sunt câteva localități urbane în care s-au făcut sondaje de opinie și urmează a se lua o decizie.
În municipiile Târgu-Jiu și Motru, primarii în funcție vor candida pentru un nou mandat. La fel și la Novaci, în vreme ce la Rovinari a izbucnit un adevărat scandal politic.
„La Turceni, va fi domnul Adrian Biriboiu, președintele organizației. La Tismana și Bumbești Jiu am derulat sondaje și urmează să luăm o decizie. La Țicleni a fost deja validat domnul Constantin Brănescu, președintele organizației, și acolo avem sondaj realizat. La Novaci, va candida primarul în funcție. La Târgu-Cărbunești am derulat și un sondaj și candidatul cel mai probabil, dar nu a fost validat încă, este domnul Miloșescu”, a spus deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj.
O situație deosebită este la Rovinari, după ce președintele filialei, Laurențiu Chivu, l-a acuzat pe Vîlceanu că l-a dus în biroul primarului Robert Filip și i-a cerut să nu candideze. „La Rovinari încă nu am validat și nu am avut o discuție. Avusesem o discuție în urmă cu câteva luni, apropo de persoana domnului Chivu, care înțeleg din atitudinea pe care o are că vrea să plece de la Partidul Național Liberal, și e liber să o facă dacă dorește asta. Astfel nu înțeleg de ce în momentul în care avem discuții despre desemnarea candidatului, avem parte de scrisori deschise și solicitări de demisie. Nu am reușit să înțeleg lucrurile astea”, a mai spus Vîlceanu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here