Halloween, sărbătorit în paşi de kangoo jumps

382

330593_303028793043359_100000087216509_1289354_1246871355_oAu ales să sărbătorească seara de Halloween pe ghete de kangoo. Instructorul unei săli de fitness din Targu-Jiu le-a pregătit ceva special fetelor pe care le antrenează, pentru seara de Halloween. A amenajat sala cu dovleci fioroşi şi a început antrenamentul cu vrăjitoare, piraţi şi cowboy.

Un Halloween mai altfel. Asta a vrut să le pregătească un instructor de kangoo jumps fetelor pe care le antrenează. Luni seara, aceasta s-a costumat în clovn şi alături fetele pe care le antrenează, a început seara de Halloween în paşi de kangoo jumps. După antrenamentul pe care de data asta l-au făcut costumate, doamnele şi domnişoarele au participat şi la o şedinţă foto. „Fiind seara de Halloween, am vrut să fac o petrecere, cu fetele costumate, pe ghetele de kangoo. Nu sunt la prima experinţă de acest gen, nici eu, dar nici fetele. Am mai organizat petrecere, pe ritmuri de bscap0001kangoo, de Ziua Latinităţii, dar şi de Ziua Armatei. Toate fetele pe care le antrenez au fost încântate de idee, mai ales pentru că e ceva nou în oraş, au venit costumate. A fost foarte frumos”, a declarat Ricarda Filip, instructorul de kangoo jumps care a organizat petrecerea.

Cea mai trăznită costumaţie, premiată

De evenimentul pe care l-a organizat instructorul de dans s-au bucurat fetele din toate grupele pe care le antrenează. Mai mult decât atât, fata cu cea mai trăznită costumaţie, dar şi cea mai înfricoşătoare a fost premiată cu diplomă şi prăjitură cu dovleac. Nici celelalte nu au fost lăsate mai prejos. Fiecare fată a primit câte o diplomă de participare. „Pentru a răsplăti efortul fetelor din această seară, am decis să premiez cea mai trăzintă costumaţie, dar şi cea mai înfricoşătoare. Celelalte fete au fost premiate cu câte o diplomă de participare. Şi plăcintă cu dovleac, aşa cum e firesc în seara de Halloween”, a mai precizat Ricarda. Una dintre tinerele care a fost premiată luni seara, pentru cea mai trăznită costumaţie, a ales să se îmbrace în cowboy, iar cea mai înfricoşătoare într-un personaj neagreat de nimeni şi anume moartea. „Nu m-am gândit să fiu cea mai înfricoşătoare, dar am ales să mă costumez aşa, pentru că vreau să arăt că acumulăm în jurul nostru energie negativă, iar prin aceste antrenamente, cu ghete de kangoo dar şi prin aceste petreceri pe care le organizează instructorul nostru, ne destindem. Sunt încântată, atât cât poate fi cineva care a primit un premiu pentru cea mai înfricoşătoare costumaţie”, a decalarat una dintre participantele la petrecerea de Halloween oraganizată în paşi de kangoo jumps. Instructorul promite că îşi va suprinde fetele şi cu alte ocazii, iar antrenamentele nu vor fi niciodată unele monotone.

Ana-Maria Catalinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here