Politicienii, primii la vot

1735

Gorjenii au ieșit duminică din casă și au votat pentru viitorul președinte al țării. Prezența la vot s-a menținut aproape de media pe țară. Printre primii care au ajuns la urne au fost și politicienii Gorjului.
Primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a votat „pentru normalitate” la secția nr.1 de la Universitatea „Constantin Brâncuși”. „Am votat pentru normalitate. Am votat pentru a ține departe impostura, corupția, analfabetismul de conducerea acestei țări. România se îndreaptă într-o direcție bună, oamenii au înțeles importanța votului și faptul că trebuie să se implice activ în viața politică, în acest proces democratic”, a anunțat Romanescu.
Primarul municipiului Motru, Gigel Jianu, a anunțat că a votat pentru „reconstruirea României normale”.
Și fostul primar Florin Cârciumaru a fost de dimineață la vot. „Am votat cu inima pentru ca România să aibă un președinte care crede în oameni și în Constituție. Am votat cu încredere, cu speranța și cu dorința de a avea o țară puternică și respectată în Europa, în lume.
Sper ca, după cele două tururi de scrutin, România să devină o țară unită, în care fiecare român să se regăsească în deciziile noului președinte. Respect și încredere pentru poporul român, asta îmi doresc de la viitorul președinte al României!”, a spus senatorul PSD.
Liderul PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, a spus că a votat pentru un preşedinte puternic, serios, educat și care să mențină România pe direcția euro-atlantică.
În schimb, liderul PSD, deputatul Mihai Weber, a transmis că a votat „cu toată responsabilitatea” pentru un președinte care să reprezinte România cu demnitate și mândrie, care să nu mai accepte ca România să fie tratată ca o țară de mâna a doua. „Nu în ultimul rând, am votat împotriva austerității și pentru bunăstarea românilor”, a anunțat Weber.
Social-democratul Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, a transmis, succint, că „a votat din inimă, pentru schimbare”.
Liderul USR Gorj, Radu Miruță, a precizat că a votat pentru o Românie din care tinerii să nu își mai dorească să plece și în care bătrânii să nu își mai vadă nepoții crescând doar prin Facebook sau alte mijloace electronice. „Am votat pentru ca șirurile lungi de case părăsite din unele comune gorjene să devină mai scurte”, a completat Miruță.
Deputatul PSD, Elvira Șarapatin, și-a exercitat, duminică, dreptul de vot la una dintre secțiile organizate în incinta școlii din centrul orașului Tismana. Parlamentarul a declarat la ieșirea de la urne că a votat din inimă pentru România. ,,Am votat pentru că fiecare român să trăiască bine în țară sa”, a mai menționat deputata, lider de femei în PSD Gorj.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here