Parcare reabilitată la Motru

1200

Au început lucrările de reabilitare a parcării din zona bisericii catolice Motru. Lucrările se realizează de către angajații Direcției Publice și sunt utilizate o parte din pavelele recuperate în urma modernizării aleilor aferente Bulevardului Trandafirilor și străzii Minerului. Parcarea are o capacitate de până la 35 de locuri. „Este o parcare realizată în urmă cu mai mulți ani, iar în urma intemperiilor și a anumitor lucrări din zonă, o parte dintre pavele s-au deteriorat. Era un lucru necesar, de fiecare dată când ploua, acolo se aduna apa. Este o parcare plină, folosită de toți cei din zonă. După ce o amenajăm, putem să o dăm în administrare Direcției Publice Motru, pentru a repartiza aceste locuri proprietarilor. Ar fi încă un venit la această societate și, în plus, nu vor mai exista certuri pe locurile de parcare”, a declarat viceprimarul Cosmin Morega.
Acțiunea de înlocuire a pavelelor uzate va continua și în zona primăriei. „Sunt pavele uzate și în fața primăriei, atât pe partea pietonală, cât și pe carosabil. A fost o canalizare în zonă, mare parte s-au și deformat, s-au lăsat, și nu este tocmai în regulă”, a mai spus Morega.
Cetățenii vor ca autoritățile să intervină și în alte zone din oraș. „Se poate dacă se vrea… pe Crizantemei nu se mișcă nimic, e plină de gropi, iar gurile de canal de pe centru nu le vede nimeni că sunt cu 10 cm mai jos decât asfaltul sau l-ați avut pe Dorel la muncă?”, a întrebat un motrean.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here