Noi premii la ediția a XI-a a Festivalului ,,Ciuperceni – Plai de cântec și de dor”

801

Festivalul-concurs al Cântecului, Jocului și Portului Oltenesc a avut loc în data de 29 iunie 2019, în pitoreasca localitate gorjeană Ciuperceni, la căminul cultural modernizat anul trecut.

Secțiunile festivalului ,,Ciuperceni – Plai de cântec și de dor” au fost: soliști vocali; soliști instrumentiști. Iată care sunt câștigătorii:
Secțiunea soliști vocali
Premiul I a fost câștigat de Medeleanu Maria și a fost acordat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, iar premiul al II-lea a fost obținut de către Mitran Melinda oferit tot de către CJCPCT Gorj. Hârșovescu Cosmina a câștigat premiul al III-lea, fiind acordat de către Primăria și Consiliul Local Ciuperceni. Mențiunea a ajuns la Falcoe Iulia din Pârâul de Pripor în valoare de 50 de lei, oferită de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.
Secțiunea soliști instru-mentiști
Premiul I în valoare de 150 de lei a fost adjudecat de Enășteanu Andreea, iar premiul al II-lea în valoare de 100 de lei de către Ciobanu Patric din Târgu-Jiu, premiile fiind acordate de către Primăria și Consiliul Local Ciuperceni. Premiul III a ajuns la Prunaru Magda. Pentru secțiunea port popular premiul I a fost câștigat de către Hârșovescu Cosmina.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here