Pandurii pierde trei jucători! Declaraţii de dragoste pentru fosta lor echipă

4263

Trei foşti panduri sunt, de marţi după-amiază, jucătorii lui FC Argeş. Căpitanul Denis Brînzan (22 de ani), atacantul Andrei Blejdea (22 de ani) şi tânărul Robert Dănescu (18 ani) au semnat cu formaţia pregătită de Nicolae Dică. Brînzan şi Blejdea au parafat înţelegeri pe doi ani, iar mezinul ,,tripletei” un contract pe trei ani. ,,Echipa noastră a ajuns la un acord cu trei fotbalişti care în sezonul recent încheiat au evoluat în liga secundă la Pandurii Târgu Jiu. Este vorba despre Robert Marian Dănescu, Denis Gigi Brînzan şi Cristian Andrei Blejdea. Robert Marian Dănescu este născut în anul 2000 şi a evoluat ca fundaş central la Târgu-Jiu. Tânărul jucător al echipei noastre poate evolua şi ca mijlocaş defensiv. Denis Brînzan este născut în 1996 şi este fundaş central de meserie. În sezonul 2018-2019 a îmbrăcat tricoul gorjenilor în 29 de meciuri şi a reuşit 1 gol. În sezonul 2016-2017 a evoluat cu Pandurii Târgu Jiu în Liga I, bifând 5 partide. Cristian Andrei Blejdea este născut în 1996 şi a evoluat la Pandurii Târgu-Jiu ca atacant. Are 1,82 m înălţime, 75 kg greutate, iar în precedenta ediţie de campionat a îmbrăcat tricoul pandurilor în 34 de partide, reuşind să înscrie 8 goluri”, a anunţat FC Argeş pe pagina sa de facebook.

Brînzan: ,,Regret că nu am apucat să joc pe Stadionul Municipal”
Deşi a declarat că transferul la FC Argeş este un pas înainte, ,,sufletul” echipei Pandurii din ultimele sezoane, Denis Brînzan, are şi motive de mâhnire. Fostul căpitan speră să se întoarcă într-o zi acasă, iar echipa să fie din nou în Liga 1.,,Am ales FC Argeş pentru că m-a sunat personal domnul Nicolae Dică. M-a convins proiectul de la FC Argeş şi aşteptările mari pe care le au. Am venit cu alţi doi colegi şi probabil că aşa o să fie mai uşor să ne integrăm. Vreau să mă pregătesc bine şi să pun umărul la realizarea obiectivului. Mi-e foarte greu să plec de acasă, m-am obişnuit cu toată lumea de aici, dar sunt fericit că fac acest pas. Cel mai mare regret al meu este că nu am apucat să joc pe Stadionul Municipal, nici pe cel vechi, nici pe cel nou. Poate o să o fac cu FC Argeş împotriva Pandurilor. Într-o zi sper să mă întorc la Pandurii, iar echipa să fie în Liga 1”, a declarat Brînzan pentru cotidianul Gorjeanul.

Blejdea: ,,Pandurii va rămâne în inima mea”
Atacantul Andrei Blejdea speră să facă pasul, alături de formaţia piteşteană, spre prima divizie. Chiar dacă a evoluat la Târgu-Jiu într-o perioadă extrem de delicată, Blejdea a avut numai cuvinte bune despre oamenii cu care a lucrat în ultimul sezon. ,,Pentru mine transferul la FC Argeş înseamnă un pas înainte. O să evoluez la o echipă de tradiţie, cu un antrenor foarte bun, care m-a dorit. Mă bucur că şi alţi doi colegi de la Pandurii o să fie acolo, adaptarea, cel puţin pentru mine, o să fie mai uşoară cu doi ‘fraţi’ lângă mine. Îmi propun să joc în Liga 1 alături de FC Argeş. Le mulţumesc Pandurilor, fanilor, oficialilor, domnului Condescu, domnului Bogoi şi antrenorilor secunzi, Dorian Gugu şi Dragoş Militaru. Pandurii va rămâne mereu în inima mea”, a spus Blejdea.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here