Ca la noi, la nimeni – Lătrăii pretinsului PNL!

834

Ce mai, nu doar încă Preș. Klaus Werner Iohannis se află în campanie electorală pentru alegerile prezidențiale din noiembrie-decembrie anul acesta, ci și partidele politice se strofoacă să aibă cât mai mulți europarlamentari, după 26 mai. Când cetățenii sunt chemați la vot pentru alegerile europarlamentare, dar și pentru un referendum așteptat de mai bine de doi ani. La cererea încă președintelui în funcție.
Lipsa de umanitate a pretinșilor liberali de conjunctură față de disidenții anticomuniști de la Aiud, unde încălcând prevederile legii 23, din 1969, procurorașul încă necopt la 29 de ani – Augustin Lazăr le-a respins cererile de eliberare condiționată sunt clare ca lumina zilei.
Bătălia pentru locurile eligibile de pe listele partidelor PSD, ALDE și ale celor din firava opoziție – Noul PNL și USR, bașca PMP-ul „imaculatului” Traian Băsescu. Pus cap de listă, la fel cum la Noul PNL deschide lista un fals patriot precum fostul realizator de la SRI TV, cum i se mai spune postului Realitatea TV, lătrăul Rareș Bogdan își arată goliciunea. Habarnistul nu știe nici măcar geografie, darmite istoria României și înjură ca ușa cortului în mitingurile organizate de Noul PNL. Pe cine? Păi, ca și acela care l-a numit „Number one”, îi înjură pe Liviu Dragnea și PSD-ul.
Aveam impresia că „Lista rușinii”, cu cei 9 europarlamentari PNL și USR care au votat rezoluția din Parlamentul European împotriva României se va curăța de dușmani ai țării. Lista veche era formată din Monica Macovei(fostă) PDL. Cristian Preda(USR), Theodor Stolojan(PNL), Siegfried Vasile Mureșan(PNL), Traian Ungureanu(PNL, fost PDL și BBC!), Adina Vălean(PNL), Marian Jean Marinescu(PNL, fost PDL!), Mihai Țurcanu(PNL) și Daniel Buda(PNL).
Dacă la PSD cap de listă este ministrul Fondurilor Europene – Rovana Plumb, care susține pe bună dreptate că „Trebuie să trimitem în Parlamentul European oameni bine pregătiți să aducă fonduri europene”, ei bine sau mai de-adevăratelea rău, din listele partidulețelor de opoziție nu găsim asemenea nume.
Social-democrații români au editat un ziar național intitulat ,,România merită mai mult în Europa!”, distribuit gratuit ca orice material electoral, ce conține inclusiv o rubrică de „Știați că…” cu niște declarații alarmante.
Așa, de pildă, „…PNL a propus reducerea salariului minim pe economie”, „…USR intenționează să anuleze toate legile și ordonanțele date de Guvernul PSD+ALDE”; „…Judecătorii au decis că familia Iohannis a comis fals și uz de fals în achiziția unei locuințe”; „PNL vrea să mențină facturile la utilități și ratele la bănci ridicate în favoarea corporațiilor” (prin portavocea din sectorul financiar-bancar, senatorului Noului PNL Florin Câțu!); „…PNL a votat împotriva majorării alocațiilor pentru copii prevăzute în Legea Bugetului pe 2019”. Temători sau din neatenție, cei care au editat cele 8 pagini format revistă au pus după fiecare știre semnul întrebării.
Dar ultima pagină are titlul încurajator: „ÎNDRĂZNEȘTE SĂ CREZI ÎN ROMÂNIA!”, subintitulat „Țara noastră a fost și poate fi printre primele state din Europa”. Așa da!
Ion PREDOȘANU

P.S. Sper din toată inima ca onor conducerea PSD să fi gândit cu capetele sale și să fi fost pozitivă în privința sorții celui mai bun ministru al Justiției de la Revoluție încoace, Tudorel Toader!
Grație deputatului PSD Liviu Pleșoianu am aflat și ce spunea Siegfreid Vasile Mureșan (mare caracter!!!), locul 3 pe lista Noului PNL pentru apropiatele alegeri europarlamentare, despre Iohannis în anul 2014: „Klaus Iohannis a fost de partea celor care AU ÎNCĂLCAT STATUL DE DREPT, călcând în picioare reguli acceptate în toată Europa!”
Ce spunea individul Rareș Bogdan despre Noul PNL în anul 2017 sunt înjurături pe care hârtia nu le suportă! (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here