Şi-a ameninţat nevasta în sediul poliţiei. „Îţi tai tendoanele!”

1158

O femeie din oraşul Rovinari a fost nevoită să se ascundă în secţia de poliţie, pentru a scăpa de furia soţului. „Vezi că te omor!”, i-a tot strigat Cristian C. soţiei sale, în timp ce o fugărea pe străzile din oraş. Ştiindu-și bărbatul violent la beţie, tânăra s-a „adăpostit” în sediul Poliţiei Rovinari. Culmea, femeia nu a scăpat de ameninţări nici aici.

Scene de coşmar pentru o femeie din oraşul gorjean Rovinari. Maria C. a fost nevoită să ceară ajutorul poliţiei, pentru a scăpa din mâinile soţului violent. Temându-se pentru viaţa sa şi a fiicei sale minore, rovinăreanca a cerut instanţei de judecată evacuarea bărbatului din locuinţă și instituirea unui ordin de protecție. În motivare, femeia a arătat că în seara zilei de 22 martie, în jurul orei 22.15, a fost amenințată cu moartea de către soțul său. „Vezi că te omor!”, i-ar fi strigat, nervos, bărbatul. Și nu o singură dată!
Cunoscând că soțul său este o persoană violentă, atunci când alcoolul îi fură minţile, Maria s-a deplasat în fugă către sediul Poliției Rovinari, urmărită fiind de bărbatul care intenționa să o agreseze fizic.
„Și în sediul Poliției orașului Rovinari, intimatul a amenințat-o pe soția sa cu acte de violență, afirmând că îi va tăia tendoanele, intimatul având o atitudine necorespunzătoare și față de organele de ordine publică”, se arată într-un document aflat la instanţă.
Episodul de furie al bărbatului a fost trecut rapid cu vederea de către femeie. Rovinăreanca a decis să renunţe la solicitarea de emitere a ordinului de protecție împotriva soțului său. Maria le-a spus judecătorilor că s-a împăcat cu partenerul său de viaţă şi nu mai vrea să stea departe de el. Această situaţie este des întâlnită în cazurile de violenţă în familie, însă, de cele mai multe ori, abuzurile se repetă, iar victimele se află în mare pericol, uneori existând adevărate tragedii.
I. IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here