Împreună pentru Elisa! O fetiţă cu autism îşi donează ziua de naştere

1286

Fetiţa de 8 luni a unor gorjeni stabiliţi la Timişoara are nevoie urgentă de tratament în străinătate. Micuţa Elisabeta-Ilinca a fost diagnosticată cu neuroblastom, tumoare pe glanda suprarenală cu metastaze hepatice. Familia are nevoie de 25 de mii de euro pentru a o duce pe Elisa la o clinică din Viena. Zeci de artişti gorjeni vor susţine un concert caritabil pe 7 aprilie. În sprijinul Elisei a sărit şi o fetiţă de 7 ani din Târgu-Jiu, diagnosticată cu autism. Anastasia ştie ce înseamnă să lupţi pentru viaţă şi de aceea a decis să-şi doneze ziua de naştere.
„Anastasia a luptat pentru viaţă ei din prima zi, acum luptă cu diagnosticul de autism. Noi am trecut prin momente grele şi ştim ce înseamnă. Anastasia împlineşte pe 7 aprilie frumoasa vârstă de 7 ani. Din acest motiv, vă rog pe toţi cei care doreaţi să sărbătoriţi alături de noi, să acceptaţi invitaţia noastră la concertul caritabil. Asociaţia Iubirea Învinge Autismul se solidarizează cu acest caz şi vă invită să participaţi! Elisa are nevoie de noi!”, au anunţat părinţii Anastasiei.
Spectacolul va începe de la ora 17.30 şi va avea loc în Sala Magic din cadrul restaurantului Anna de pe Insuliţă. Preţul unui bilet este de 30 de lei.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here