Doi șefi de post din Gorj, ,,vedete” pe pagina de Facebook a Poliției Române

2471

Șeful Postului de Poliție Văgiulești, Nicolae Ceușescu și Iosif Vâlceanu, șeful Postului de Poliție Bolboși au devenit celebri, de Ziua Poliției Române. Pe pagina de Facebook a instituției a fost postată o fotografie cu cei doi, care a reușit să strângă peste o mie de aprecieri în câteva ore.
,,Ce au în comun Nicolae și Iosif?
Au 24 de ani (Nicolae, ani de muncă în poliție; Iosif, ani de viață)
2. Ambii lucrează în mediul rural, ca șefi de post în județul Gorj
3. Iosif i-a fost ”elev” lui Nicolae (în practică, pe timpul școlii de poliție)
4. Au trăsături fizice asemănătoare ”, se precizează pe paina de Facebook a Poliției Române.
<>, ne-a povestit Nicolae, referindu-se la colegii lui care s-au mobilizat exemplar când a avut nevoie. Îi năștea soția și chiar atunci a avut loc un furt în comună. Trebuia investigat imediat! Pus la mijloc între datoria profesională și cea familială, a ales să amâne mersul la spital și să își facă meseria. Îl strângea sufletul, dar…
Se spune că, pe oamenii buni, Cel de Sus nu îi lasă singuri niciodată. Nicolae era și este un om bun! La acel moment, colegii din județ s-au mobilizat, pe baza suspiciunilor lui Nicolae au reușit să prindă, în câteva ore, autorul faptei, iar proaspătul tătic a avut astfel posibilitatea să își țină copilul în brațe, imediat după venirea pe lume.
<<Să fie cât mai mult în mijlocul oamenilor>>. Este sfatul pe care îl dă Nicolae tinerei generații de polițiști. Scurt, concis și desprins din experiența celor 24 de ani de muncă…De o lună și jumătate, Iosif este șef de post. Cu admirație pentru <>, așa cum singur ne spunea, încearcă să îi calce pe urme, să se apropie de oameni și să le fie de ajutor. <>. Respect, dragi colegi! La mulți ani, de Ziua Poliției!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Poliției Române.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here