Bătaie, în ședința de Consiliu Local Fărcășești! Fostul primar Bălu, lovit cu capul în gură de șoferul edilului liberal Drăgoescu

2867

Fostul primar Dănuț Bălu, consilier local PSD la Fărcășești, alături de Bălu Marius Adrian, consilier PSD și  de Trantie Eleodor Marius, consilier PMP, au fost audiați în urmă cu o jumătate de oră la Poliția Rovinari, după ce, în timpul ședinței de CL Fărcășești de la orele 16.00,  s-a înregistrat o altercație între șoferul primarului PNL, Drăgoescu Constantin, și unul dintre aleșii PSD.

Totul a pornit de la o înregistrare făcută cu tableta de consilierul social-democrat Marius Bălu, în timpul ședinței de CL, fapt care a stârnit nemulțumirea edilului. Drăgoescu și-ar fi chemat șoferul să facă ordine în ședința de plen, care nu începuse din lipsa consilierilor liberali. Șoferul lui Drăgoescu, Niță Titu ar fi intrat în sala de ședințe și l-ar fi lovit cu capul în gură pe fostul primar Bălu. Consilierul PSD a sunat la 112 anunțând incidentul. A venit la primărie, imediat, un echipaj de poliție de la Negomir, patrula plecând la un alt caz după ce i-a transmis șoferului Titi să nu plece de la locul incidentului.

Agresorul a plecat, la cererea primarului, spun martori, dar, între timp un alt echipaj de la Poliția Rovinari a sosit direct la primărie. Trei consilieri și doi localnici au fost duși la audieri, iar mâine urmează să ajungă în fața anchetatorilor și Ileana Purcărin, consilier PSD, și Geamănu Romulus, consilier PSD, incidentul având loc cu martori în sala de ședințe a primăriei. Bălu i-a făcut plângere penală șoferului primarului PNL, pentru lovire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here