Lădaru, pe făraș. ”Voi face în continuare politica ALDE”

1255

Consilierul municipal Eduard Lădaru riscă să își piardă mandatul. Delegația Permanentă a ALDE Gorj a votat, sâmbătă, excluderea din partid a alesului local. S-a înregistrat un singur vot împotrivă, cel al lui Eduard Lădaru, fiind consemnate și două abțineri.
Președintele interimar al ALDE Gorj, Ion Iordache, ne-a declarat, în urmă cu câteva zile, că Lădaru a fost propus pentru excludere, deoarece nu respectă deciziile partidului și nu participă la ședințele organizației. ,,Pentru noi, acești oameni care nu sunt activi nu există ca și membri de partid”, explica Iordache.
Decizia finală va fi luată de conducerea centrală a ALDE.
,,Excluderea domnului Eduard Lădaru a trecut la vot cu o largă majoritate, în Delegația Permanentă care a avut loc la sfârșitul săptămânii. Potrivit statutului, atunci când unul dintre membrii noștri face parte dintr-o structură de la nivel central, propunerea care a trecut în Delegația Permanentă va trebui să ajungă și să fie pusă în discuție și la centru. Până la finalizarea procedurilor, domnul Lădaru rămâne membru de partid. Nu poți fi exclus fără să urmezi toți pașii prevăzuți de statut. Centrul va trebui să valideze această excludere”, a declarat Gabriela Târsu, purtătorul de cuvânt al ALDE Gorj. Consilierul municipal Eduard Lădaru nu a dorit să facă prea multe comentarii pe marginea acestui subiect. ”Îmi însușesc punctul de vedere al partidului, repet, dacă acesta a fost exprimat de către organizație. Voi face în continuare politica ALDE. Mai mult nu am ce să comentez. Vom vedea ce se va întâmpla în viitor. Eu sper să facem o echipă în continuare”, a precizat Lădaru, la un post local de radio.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here