Piese care să nu-ți lipsească din garderobă în această toamnă

889

Vara s-a încheiat, iar odată cu schimbarea de anotimp este momentul să îți schimbi și tu o parte din garderobă. Cum marele dezavantaj al acestui anotimp este instabilitatea, garderoba ta de toamnă trebuie să fie gata pentru orice provocare. Va trebui să te pregătești pentru zile sau săptămâni de vară prelungită, iar în același timp va trebui să întâmpini fără emoții zilele reci de toamnă, care pot veni neanunțate. În orice caz, garderoba de toamnă va fi mai încărcată, cu mai puține tricouri, bluze și fuste.

Fusta midi plisată, rochița cu mâneci și sacoșă tote bag
Fusta midi plisată este o opțiune excelentă din punct de vedere al lungimii, pentru a păstra cu tine amintirea zilelor calde de vară și pentru a te putea acoperi mai bine în serile extrem de răcoroase. Se adaptează oricărei ocazii, fie că vorbim despre locul de muncă sau o ieșire în oraș în zilele de weekend și este ușor de întreținut și îngrijit. Atâta timp cât nu este foarte frig, o rochiță nu e niciodată o alegere greșită. Dacă vorbim despre perioada de toamnă, apelează la una cu mâneci, care se poate asorta ușor cu ghetele tale până la glezne. Sacoșa tote bag e încăpătoare, elegantă și te poate ajuta să duci la bun sfârșit o zi mai lungă, în care mergi cu mâncarea după tine la muncă, faci cumpărăturile după birou sau îți ții mereu la îndemână o carte pentru o oră de lectură în parc, dacă vremea este de partea ta.

Pulover Crew Neck, pantaloni și blugi
Puloverul nu trebuie purtat mereu, atunci când temperatura nu cere acest lucru, dar poate fi scutul perfect pentru momentele în care simți că te va lua cu frig. În plus, un pulover va fi atât de confortabil încât te vei trezi că îl vei purta luni de zile la rând. Pantalonii țin de cald mai bine decât o fustă și reprezintă o alegere mai casual pentru zilele în care vrei să te simți în largul tău. Unul dintre cele mai bune sfaturi de care trebuie să ții seama atunci când vine vorba despre schimbarea garderobei de sezon este alegerea hainelor care pot fi folosite în mai multe contexte. Atunci când alegi să-ți umpli șifonierul cu haine care se potrivesc numai într-o singură direcție, te vei plictisi foarte repede de garderoba ta.
Blugii denim trebuie să fie nelipsiți din garderoba ta de toamnă. Sunt relaxanți, sexy, ușor de adaptat unui context și ușor de întreținut. În plus, sunt și mult mai călduroși, spre deosebire de o fustă.

Un palton și o jachetă
Nu aștepta zilele de toamnă ca să îți găsești, pe fugă, hainele potrivite. Poți alege un palton, care se potrivește perfect în acest anotimp și pe care îl poți alterna, în funcție de temperaturi, cu o jachetă mai subțire.

Pantofi sport și botine
E timpul să renunți la sandale și balerini și să treci la o încălțăminte mai serioasă. Nu vorbim despre bocanci, îți poți imagina, ci despre o pereche de adidași albi, care pot fi foarte ușor asortați în funcție de vestimentație și context. În același timp, ghetele înalte până la gleznă pot reprezenta alegerea perfectă de toamnă pentru o ieșire în oraș pe seară, dar și pentru locul de muncă. Oferă un aer ușor elegant și sunt mult mai potrivite și confortabile față de pantofii cu toc.
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here