Nicoleta Manu este, oficial, noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă

639

Oficial, începând din data de 12 noiembrie 2013, noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu este medicul Nicoleta Manu. Ea l-a înlocuit pe Cristian Vlădoianu care a devenit director al Departament Controlling în cadrul Companiei Tetraedru Medical Consulting. Această schimbare era vehiculată încă de la începutul acestei luni.

Consiliul Judeţean Gorj a clarificat, ieri, prin comunicat de presă, situaţia privind înlocuirea managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Astfel, „ca urmare a adresei transmise de S.C. Tetraedru Medical Consulting S.R.L., înregistrată sub nr. 13407/8.11.2013 la sediul instituţiei, Consiliului Judeţean Gorj a fost notificat asupra faptului că la unitatea spitalicească aflată în subordine se va proceda la înlocuirea managerului desemnat. Astfel, începând cu data de 12.11.2013, doamna doctor Manu Nicoleta Claudia este persoana desemnată de S.C. Tetraedru Medical Consulting S.R.L. pentru funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Conform precizărilor din documentul respectiv, începând cu aceeaşi dată, domnul ec. Vlădoianu Cristian este director Departament Controlling în cadrul companiei”, se arată în comunicat.

Act adiţional la contractul de management
În urma analizei şi a discuţiilor purtate de preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, cu reprezentanţii S.C. Tetraedru Medical Consulting S.R.L., contractul de management nr. 775/17.01.2013 se derulează în continuare conform clauzelor contractuale stabilite şi a documentaţiei care stă la baza acestora. În acest sens, a fost încheiat un act adiţional cu privire la schimbarea persoanei desemnate în funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, fiind respectată legislaţia în vigoare precum şi condiţiile contractului de management. În comunicatul transmis de CJ Gorj se mai precizează că schimbarea managerului Vlădoianu „s-a făcut cu scopul accelerării implementării măsurilor de eficientizare şi îmbunătăţire a calităţii serviciilor medicale pe care Spitalul Judeţean le asigură populaţiei judeţului Gorj”.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here