De Izvorul Tămăduirii, Roberta Crintea lansează o nouă melodie

1323

În zi de mare sărbătoare creștină, de Izvorul Tămăduirii, îndrăgita solistă Roberta Crintea își va bucura publicul cu o nouă melodie. Mai mult decât atât, la început de vară, pe 6 iunie, la Teatrul Național din Craiova, Roberta lansează albumul său cel nou, alături de mari nume din folclor și Ansamblul Artistic Profesionist “Doina Gorjului”.

Roberta Crintea continuă să-și surprindă publicul, pregătindu-le fanilor săi un dar de suflet, chiar în Săptămâna Luminată. Astfel, vineri, 13 aprilie, la ceas de seară, Roberta va lansa o nouă melodie, care cu siguranța va fi un succes, la fel ca toate piesele artistei.
Pe scenă, Roberta Crintea este o solistă talentată și iubită, iar în viața de zi cu zi, ea este o femeie puternică, dar sensibilă în același timp; o femeie care iubește viața și care respiră iubire prin toți porii. Roberta are suflet nobil, un spirit mereu tânăr; vibrează când simte iubirea semenilor, când constată că a reuşit să ajungă la inimile celor ce-o ascultă. Tocmai de aceea, le pregătește mereu câte o surpriză fanilor săi, bucurându-le sufletele cu melodii noi.

Album nou, la început de vară
Pe 6 iunie, la Teatrul Național din Craiova, Roberta Crintea lansează albumul său cel nou, alături de mari nume din folclor și Ansamblul Artistic Profesionist “Doina Gorjului”. Eforturile pentru un eveniment de asemenea anvergură sunt mari, dar merită sacrificiul.
Fire ambițioasă și puternică, Roberta nu renunță la idealurile sale, iar când își propune ceva, luptă cu toate armele pentru îndeplinirea obiectivului stabilit. Rezultatele sunt mereu peste așteptări, talentul său fiind ingredientul principal al reușitelor profesionale.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here