Serviciul Judeţean de Ambulanţă, pregătit de Paşti

316

niculescu ambulanta 5În apropierea sărbătorilor pascale, conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj s-a pregătit cum se cuvine, astfel încât să se reuşească acoperirea tuturor solicitărilor. Totuşi, managerul Marinică Niculescu speră să nu fie probleme şi să nu se depăşească numărul normal al solicitărilor.

Pentru perioada 13-17 aprilie, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj este pregătit cu tot ce trebuie pentru a se face faţă solicitărilor. S-a făcut aprovizionarea optimă cu medicamente şi materiale sanitare specifice intervenţiilor de urgenţă şi au fost verificate din punct de vedere tehnic toate autosanitarele din parcul activ. „În caz că vor fi solicitări peste limita normală suntem pregătiţi să suplimentăm echipajele. Am făcut deja un grafic pentru acele zile, toată lumea ştie ce are de făcut şi, zic eu, nu vor fi probleme de nici un fel”, a confirmat Marinică Niculescu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj. La ora actuală, la nivelul SJA Gorj sunt active peste 30 de autosanitare, fiecare fiind echipată corespunzător, potrivit categoriei din care face parte.

Solicitări în limite normale, de Florii

De Florii, când foarte mulţi gorjeni au sărbătorit ziua numelui, sau au participat la diferite petreceri, numărul solicitărilor primite la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj s-a încadrat în limite normale. „De Florii nu am avut mai multe solicitări decât de obicei; acestea s-au încadrat în limite normale, ca într-o perioadă obişnuită”, susţine Marinică Niculescu, managerul SJA Gorj. Gorjenii se pare că au fost cuminţi şi nu au făcut excese alimentare şi nici nu au depăşit limita în privinţa consumului de alcool. Astfel, aceştia nu au avut nevoie de intervenţia medicilor, spre liniştea angajaţilor SJA Gorj, care au lucrat de Florii. Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj speră să nu fie probleme nici de Paşte, transmiţându-le cetăţenilor să fie precauţi şi să nu facă excese de niciun fel.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here