Activitatea continuă în Policlinică, pe perioada lucrărilor

375

ambulatoriu spital (4)Timp de un an şi jumătate Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu se va afla în şantier. Pe perioada derulării lucrărilor de reabilitare şi modernizare a Policlinicii, activitatea medicală nu va fi întreruptă, luându-se toate măsurile ce se impun pentru ca bolnavii să nu aibă de suferit.

Firma care se ocupă de reabilitarea şi modernizarea Ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a început deja organizarea de şantier. Potrivit şefului de şantier, în cel mai scurt timp vor începe lucrările în Policlinică. Se va lucra pe segmente, astfel încât să nu fie stopată activitatea la cabinetele medicale.

Conducerea Policlinicii a căutat soluţii

Vasile Stănculete, medic şef al Policlinicii a declarat că va lua măsurile ce se impun pentru a nu încurca meseriaşii, dar şi pentru a se continua activitatea la cabinete. „Sunt medic şef al Policlinicii şi am căutat soluţii pentru a nu incomoda constructorul, dar şi pentru ca medicii să-şi poată desfăşura activitatea. Chiar le recomand pacienţilor să vină la noi şi pe perioada lucrărilor, pentru că activitatea medicilor se va desfăşura fără probleme”, a spus Stănculete. Totodată, şeful Ambulatoriului promite că va supraveghea îndeaproape şi modul cum lucrează angajaţii firmei care va reabilita şi moderniza instituţia. „Vă promit că mă voi asigura personal că se lucrează aşa cum trebuie. Cu mine nu se vor înţelege dacă nu fac ce trebuie”, precizează Vasile Stănculete. Reprezentantul constructorului a promis, în schimb, că se va încadra în termenul de execuţie şi că va ieşi o lucrare reprezentativă. „Este finanţare pe fonduri europene. Termenul de execuţie este de 18 luni. Trebuie să ne încadrăm în execuţie şi sperăm să iasă o lucrare reprezentativă. O să ne ocupăm de tot ce trebuie; se va lucra numai cu materiale moderne”, a declarat Robert Drăgănescu, şef şantier.

Remember!

Reabilitarea, modernizarea şi echiparea Ambulatoriului Spitalului Judeţean se realizează în baza unui proiect european, pe fonduri nerambursabile, depus şi câştigat de Consiliul Judeţean Gorj. Contractul de finanţare nerambursabilă a fost semnat în data de 23 februarie 2011. Consiliul Judeţean Gorj este beneficiarul proiectului, însă beneficiar, în fapt, este Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, iar cei care se vor bucura cu adevărat de dotările şi modernizările Ambulatoriului vor fi bolnavii, dar şi personalul medical, care va avea condiţii excepţionale la locul de muncă.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here