180 de directori, cu autoevaluările la IŞJ Gorj

388

IMG_5695Cei aproape 180 de directori ai unităţilor de învăţământ din judeţul Gorj sunt aşteptaţi să se prezinte cât mai curând la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) pentru a-şi depune fişa de autoevaluare a activităţii pe anul şcolar 2010 – 2011.

Conform Mariei Cochină, purtător de cuvânt al IŞJ Gorj, termenul de depunere al fişelor este data de 25 iulie. „Directorii nu s-au grăbit. Puţini sunt cei care şi-au depus fişele, ei având termen până aproape de sfârşitul lunii. Startul la depunerea evaluărilor s-a dat odată cu încheierea anului şcolar 2010 – 2011”, a declarat reprezentanta instituţiei. Potrivit metodologiei în vigoare, directorul îşi evaluează activitatea, iar concluziile asupra propriei munci vor fi analizate mai întâi de inspectorul teritorial pentru ca mai apoi fişa fiecăruia să fie prezentată şi în cadrul Consiliului de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean. La finalul lunii august directorii sunt aşteptaţi, în baza unei programări prealabile, la interviu, în vederea aprobării punctajelor definitive calificativului.

Şi inspectorii la raport

De asemenea, nu doar managerii unităţilor de învăţământ din judeţul Gorj îşi autoevaluează activitatea. Şi inspectorii şcolari, au, la rândul lor, obligaţia de a-şi întocmi fişa de autoevaluare a activităţii pe anul 2010 – 2011. ,,În a doua parte a lunii august se va face o listă, iar directorii instituţiilor de învăţământ din judeţ vor fi invitaţi să susţină evaluarea şi să-şi prezinte argumentele pentru punctajul pe care şi l-au dat pe fişa de autoevaluare, în faţa Consiliului de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean”, a precizat Maria Cochină. Calificativele obţinute vor fi de Nesatisfăcător, Satisfăcător, Bine şi Foarte Bine. Evaluările directorilor de şcoli şi licee, dar şi ale adjuncţilor vor fi trimise în septembrie şi către Ministerul Educaţiei.

Izabella Plăstoi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here