Bac de 7,13 pentru fiica primarului din Crasna

420

vamvu ana maria bunaPrintre elevii care au susţinut anul acesta examenul de bacalaureat, s-a aflat şi Ana-Maria Vamvu, fiica primarului din Crasna. Aceasta, spre deosebire de Ionuţ Caragea şi Iulia Taşcău care au obţinut note bune, a reuşit să promoveze examenul doar cu nota 7,13.

Ana-Maria Vamvu, fiica primarului din Crasna, Aurel Vamvu nu a reuşit să obţină la examenul de bacalaureat, note aşa mari ca fiica directorului Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu” sau ca fiul şefului de Poliţie Gorj. Cu toate că la probele de competenţe, Ana-Maria a reuşit să obţină numai experimentat, se pare că la probele scrise fiica primarului din Crasna nu s-a mai descurcat atât de bine. Cel mai prost stă la limba română unde a obţinut numai nota 6. Fiind absolventă a profilului matematică-informatică şi colegă de clasă cu fiul comandantului Caragea, Ana a trebuit să dea examen scris la matematică, la proba obligatorie a profilului. La această materie, tânăra a reuşit să obţină nota 7.00. Cea mai mare notă pe care a obţinut-o fiica edilului din Crasna, a fost la biologie, unde a fost notată cu 8.40.

La facultate la Litere

vamvuAurel Vamvu, tatăl absolventei a fost mereu alături de aceasta, fiind prezent la mai toate examenele fiicei sale. Acesta a declarat că notele de la examenul de bacalaureat sunt foarte importante la admiterea la facultate a fiicei sale. Se pare că tânăra doreşte să meargă la Facultatea de Litere, la Română – Franceză la Bucureşti sau Timişoara, însă tatăl ei nu este de acord. Acesta a declarat că doreşte să o înscrie la Craiova pentru că este mai aproape de casă. Edilul a mai adăugat că, deşi este la profil real, Ana-Maria s-a hotărât în ultima clipă să meargă la Litere, deoarece îi place franceza, şi a avut ocazia să o exerseze în Franţa, acolo unde a mers de câteva ori. Rămâne de văzut dacă fiica edilului din Crasna va depune contestaţie.

Ana-Maria Catalinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here