Complexul Energetic Oltenia, numai pe pomelnicul lui Videanu

291

Picture 008Şeful PSD, Victor Ponta, este pesimist în legătură cu realizarea, până la alegerile locale, a proiectului intitulat, nu Electra, ci Complexul Energetic Oltenia. Prezent ieri la Târgu-Jiu, Ponta, a declarat că nu crede în punerea în practică a promisiunilor.

,,Nu mai cred în nimic. Această poveste din care domnul Videanu trebuia să îşi ia nişte bani. (..) Nu mai cred. Şi poveste cu cele două companii a fost o poveste făcută de Videanu să mai facă nişte bani de la cineva. A plecat Videanu, au murit. Putem să facem un pomelnic de proiecte începute de Băsescu şi de oamenii lui Băsescu. Niciunul din aceste proiecte nu s-a finalizat vreodată. Ei ştiu doar să înceapă ceva şi să nu ducă la bun sfârşit. Iar noi rămânem cu cioburile sparte”, a declarat Ponta. Acesta a specificat că nu s-au făcut până acum investiţiile de mediu necesare la complexuri, şi că ,,ticăie ceasul până când, într-adevăr, la Turceni şi Rovinari ne pune cineva lacătul pe uşă”.

Nesimţirea lui Băsescu

Ponta consideră de altfel că şeful statului ar avea nesimţirea să vorbească despre management privat la complexurile energetice când PDL-ul a numit actualii directori aici. ,, Noi i-am pus pe şefii de la Turceni şi de la Rovinari? Nu i-a pus Videanu şi cu Băsescu. Nu au cărat bani cu geanta, în campanie? Acum şi-a dat seama că nu sunt buni”, s-a întrebat Ponta. ,,Ideea aceasta că ne prosteşte pe toţi, de fiecare dată. Nu cred că cineva mai înghite aceste găluşte”, a completat şeful PSD.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here