Proiect european derulat de UCB

335

UCB 2Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, în colaborare cu alte instituţii de învăţământ superior, dar şi cu Ministerul Educaţiei, derulează un program comun de dezvoltare a Centrelor Economice în cadrul proiectului „Convergenţa pregătirii universitare cu viaţa activă în domeniul economic”. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu, alături de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Universitatea „1 decembrie 1918” din Alba Iulia, Novensys Corporation şi Media One, derulează un program comun de dezvoltare a Centrelor Economice, în cadrul proiectului „Convergenţa pregătirii universitare cu viaţa activă în domeniul economic”. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

În cadrul acestui proiect se pune accentul pe îmbunătăţirea competenţelor studenţilor care urmează specializări din domeniile marketing şi management, aflaţi în situaţia de tranziţie de la şcoală la piaţa muncii.

Scopul proiectului „Convergenţa pregătirii universitare cu viaţa activă în domeniul economic” constă în creşterea abilităţilor practice ale studenţilor care au participat la activităţile Centrelor Economice şi în stagiile de practică studenţească.

Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu doreşte ca Centrul Economic Târgu-Jiu să fie dezvoltat în colaborare cu angajatorii locali care au şi pot să ofere experienţa formării practice a studenţilor din domeniile marketing şi management. În acest sens, a avut loc o primă întâlnire cu angajatorii din Gorj, aceasta desfăşurându-se în data de 25 februarie. În cadrul întâlnirii s-au definit competenţele necesare absolvenţilor şi a modelului de formare practică în cadrul Centrului Economic Târgu-Jiu.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here