Spectacol de Mărţişor oferit de Palatul Copiilor

352

IMG_2716Casa de Cultură a Sindicatelor a fost arhiplină ieri seară, cu prilejul spectacolului organizat de Palatul Copiilor din Tg-Jiu. Timp de câteva ore publicul a putut urmări momente frumoase prezentate de copii în acest spectacol.

Dansul şi muzica au fost ingredientele unui minunat cadou oferit de micuţii care activează la Palatul Copiilor. Spectacolul ce a avut loc a fost un dar de suflet pe care copiii înscrişi la cercurile palatului, pregătiţi de profesorii lor l-au prezentat cu ocazia mărţişorului.

„A fost un spectacol cu tombolă cu toţi copiii înscrişi la Palatul Copiilor. Un spectacol oferit mămicilor, dar şi pentru strângerea de fonduri pentru a se organiza un concurs naţional de gimnastică aerobică şi dans” a spus Pompiliu Ciolacu, directorul Palatului Copiilor din Târgu Jiu.

Pe scena Casei de Cultură au evoluat copiii înscrişi la Cercul de gimnastică aerobică, condus de profesoara Valerica Ciobanu dar şi de la Cercul de gimnastică şi dans de asemenea reprezentat de profesoara Elena Guţu, care au încântat publicul prin eleganţa spectacolului oferit. Copiii care au evoluat pe scenă au fost aplaudaţi şi susţinuţi din public, atât de mămici, cât şi de tătici. De asemenea, aşa cum ne-a precizat directorul Palatului Copiilor, Pompiliu Ciolacu, pe data de 8 martie, la ora 16.00 va mai avea loc un spectacol, de data aceasta însă la Casa Armatei, cu ocazia Zilei Femeii.

Cristina Răscol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here