În Gorj, 430 de locuri de muncă vacante

356
someraAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj pune în această perioadă la dispoziţia şomerilor din judeţ şi a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă un număr de 430 de posturi vacante în diverse domenii.

Astfel, cele mai multe, adică 77 sunt de muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide, alte 45 sunt pentru agenţi de securitate, 27 pentru lucrătorii gestionari, alte 23 de zidar tencuitor şi 20 de confecţioner-asamblor articole din textile. De asemenea, la nivelul judeţului nostru, există 22 de locuri vacante de muncitori în agricultură, câte 15 posturi de muncitori necalificaţi în mine şi cariere, dar şi de fierar betonist, dulgher şi confecţioner articole din piele şi înlocuitori.
Şi şase bucătari şi tot atâţia lăcătuşi mecanici sunt căutaţi pentru ocuparea unor locuri de muncă. Totodată, mai sunt joburi vacante de dulgher restaurator, agent de intervenţie, electrician de întreţinere şi reparaţii, fasonar mecanic, îngrijitor clădiri, paznic, şoferi de autocamion şi maşini de mare tonaj, şi lucrător comercial.
Din păcate, pentru absolvenţi, AJOFM Gorj pune la dispoziţie un singur post, de lucrător gestionar. Cei aflaţi în căutarea obţinerii unui venit lunar se pot adresa având asupra lor un CV birourilor din cadrul AJOFM Gorj, de la strada Lt. D. Petrescu din zona CAM.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here