Mischie, bun de plată după o tamponare

431

nicolae-mischieCa şi cum nu i-ar fi suficiente procesele pe care le are pe cap în ultimii ani de zile, Nicolae Mischie s-a mai trezit zilele trecute implicat şi într-o tamponare pe care, iniţial, a recunoscut-o, apoi a negat-o după care, ieri, a achitat-o

cash pentru a scăpa de eventuale alte belele. Un şofer din Leleşti s-a plâns la Poliţie că pe 10 aprilie fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj i-ar fi avariat maşina, nu grav, în timpul unei manevre involuntare de mers în marşarier. Incidentul s-a produs pe o uliţă din Runcu, uliţă pe care Mischie oprise cu Dacia Papuc în mijlocul ei, pe lângă el nemaiputându-se trece.

„Am oprit în spatele Papucului pentru că nu aveam cum să-mi continui drumul şi am aşteptat, cam la un metru şi jumătate distanţă, să văd ce se întâmplă. Şoferul din faţă a pornit maşina şi în loc să meargă înainte a dat în spate, deşi avea instalaţia pe spate defectă ca să semnalizeze acest lucru. A coborât jos, a spus că-i pare rău şi că vom rezolva problema, numai că, apoi nu şi-a mai recunoscut vina”, a povestit şoferul cu pricina.
Cei doi conducători auto au mers şi la Poliţia Runcu, unde Mischie a promis asumarea responsabilităţii, într-una din zilele următoare mergând cu celălalt şofer la Târgu-Jiu pentru a-i cumpăra farul şi ce-i mai stricase pe la maşină. Şoferul povesteşte însă că, în oraş, Mischie s-a sucit din nou, ceea ce, evident, l-a supărat. „M-a dus la un magazin cu piese second-hand şi am acceptat să îmi ia de acolo un far, că am zis să fiu tot eu înţelegător, dar când a fost vorba să mergem să îndreptăm capota s-a sucit şi nu a recunoscut că el mă tamponase. A început să mă acuze că nici nu fusesem eu la volan, deşi eu aveam trei martori în maşină”, declară Nicolae Ungureanu. Cei doi au mers însă ieri după-amiază la Poliţia din Runcu şi au declarat că au rezolvat problema amiabil, conflictul fiind stins după ce fostul preşedinte al CJ Gorj a plătit toate daunele.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here