Prefectul Andrei îi cheamă pe şefii deconcentratelor să ia Lumină

284

prefect facuta de mineÎn urma şedinţei săptămânale de ieri, dintre şefii instituţiilor deconcentrate din judeţ şi prefectul de Gorj, Liviu Andrei, acesta din urmă i-a invitat pe aceştia să participe în Noaptea de Înviere,

la slujba de la Mănăstirea Lainici. „Vă invit să luăm lumină, împreună, la Mănăstirea Lainici. Mergem la mănăstire, pe la ora 23:00, asistăm la slujbă şi luăm lumină“, a declarat prefectul. La auzul invitaţiei, şefii deconcentratelor au manifestat interes, iar unii dintre ei au menţionat că vor da curs propunerii.

De altfel, în timpul întâlnirii de ieri, Liviu Andrei a accentuat trasarea unor măsuri care trebuiesc luate premergătoare Paştelui, în rândul instituţiilor cu atribuţii de control. „Vreau să identificaţi agenţii economici care folosesc munca la negru şi să îi sancţionaţi. Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă împreună cu reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie să treacă la intensificarea controalelor privind munca la negru“, a menţionat prefectul judeţului Gorj.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here