Pasăre nu ştie decizia instanţei

412
Vili Pasăre nu a aflat până acum ce anume au decis judecătorii în cazul său. Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie trebuiau să pronunţe vineri după-amiază o decizie finală în procesul fostului lider al PNG Gorj şi primar al comunei Dragoteşti.

Acesta a rămas vineri la Dragoteşti, preferând să îşi trimită avocatul în faţa completului de judecători. Pasăre a discutat cu apărătorul său, însă nu a înţeles prea bine ce anume au decis magistraţii, primarul declarând că de abia în această după-amiază va afla mai multe amănunte.

Edilul susţine că judecarea procesului s-ar putea relua la Curtea de Apel Craiova, instanţa de aici condamnându-l însă la 4 ani de închisoare în urmă cu aproape un an. Pasăre a fost judecat pentru luare de mită după ce a fost prins în flagrant luând un plic în care se aflau 3000 de lei. Plicul i-a fost oferit de Titina Pitropu, o femeie de afaceri care s-a plâns în toamna anului 2006 că nu mai putea să ţină în funcţiune depozitele de fier vechi de la Dragoteşti dacă nu îi dădea primarului o anumită taxă lunară, informaţie pe care edilul a negat-o însă categoric.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here