Trotea a fost instalat ca director general

342
trotea_tiberiuTiberiu Trotea a fost instalat oficial ca director general al Complexului Energetic Rovinari. El şi-a preluat prerogativele într-o şedinţă a Consiliului de Administraţie, urmând să conducă unitatea până în primăvară, când complexul va fi integrat în Electra, noua companie energetică regională.

Promovarea lui Trotea a lăsat vacant postul de şef al Exploatării Miniere Rovinari, în funcţia respectivă fiind promovat democrat-liberalul Gore Popescu, după cum spune preşedintele Consiliului de Administraţie de la CE Rovinari, Marcel Hoară.

Trotea a devenit director general după ce predecesorul său, Gheorghe Daviţoiu, a cerut să fie eliberat din funcţie din motive personale. Acesta a plecat în concediu de odihnă după ce şi-a înaintat demisia, Daviţoiu menţionând că în perioada de un an în care a fost director general a fost independent politic, deşi, iniţial a avut susţinerea PSD pentru a promova pe post, ulterior, în toamnă, el venind îmbrăcat în portocaliu la un miting al lui Traian Băsescu la Rovinari.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here