Se apropie Ziua îndrăgostiţilor…au apărut şi ofertele de sezon

347
La mare, la munte, în ţară sau în străinătate, nimic nu pare să conteze atâta timp cât ne petrecem câteva zile împreună cu persoana iubită, departe de grijile cotidiene. Dar să fie oare aşa?

Cei care sărbătoresc Ziua îndrăgostiţilor au parte de foarte multe oferte, chiar mai multe decât în anii trecuţi, pentru această zi. Astfel, agenţiile de turism prezintă oferte generoase şi interesante în diferite locaţii din străinătate şi din ţară. „Cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, avem foarte multe oferte, mai ales din exterior. Pachete de 2, 3 sau chiar 4 zile, preţurile fiind mai avantajoase o dată cu creşterea numărului denopţi petrecute în hotel sau pensiune”, a declarat Cecilia Gurgui, administratorul unei agenţii de turism din Târgu–Jiu.
Cină romantică şi masaj
Pentru a atrage clienţi şi turiştii, există diferite oferte şi diferite pachete, care mai de care mai interesante. Astfel, pentru câteva zile petrecute într-un complex bulgăresc, clienţii scot din buzunar în jur de 86 de euro pe noapte. Îndrăgostiţii care aleg să petreacă şi să îşi sărbătorească acolo dragostea au parte de o cameră dublă, o cină romantică, mic dejun, dar şi un masaj relaxant cu unt alb de mosc pentru doamne şi cu ierburi aromate pentru domni, iar împreună au acces gratuit la jacuzzi, saună şi internet.
Luna dragostei
În unele zone dragostea se sărbătoreşte o perioadă mai lungă, nu doar de „Sfântul Valentin”, o sărbătoare care a prins rădăcini şi la noi. Astfel, în unele zone din Bulgaria, toată luna februarie a fost denumită luna dragostei, ofertele fiind valabile nu doar pentru câteva zile. De asemenea, într-un sat, tot bulgăresc, unde există un frumos complex, întreaga lună se sărbătoresc dragostea şi vinul. Îndrăgostiţii care doresc, spre exemplu, să meargă la Veneţia, vor putea participa şi la tradiţionalul carnaval, pentru patru zile şi trei nopţi scoţând din buzunar 319 euro de persoană.
Preţuri piperate în ţară
Şi oferta din ţară este destul de variată, aproape toate staţiunile oferind pachete pentru câteva zile, în apropierea zilei de 14 februarie. Astfel, fie că vreţi să mergeţi la Predeal, Sinaia, Tuşnad, Căciulata, Călimăneşti sau poate chiar la mare, ofertele sunt, de asemenea, destul de multe, dar preţurile sunt la fel dacă nu poate chiar ceva mai piperate ca în străinătate. Prin urmare, bani să ai şi, mai ales, îndrăgostit să fi, pentru că modalităţi de a petrece şi a-ţi sărbători dragostea se găsesc, fără îndoială.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here