Comercianţii solicită amplasamentele Primăriei doar în zona centrală a Târgu-Jiului

388
florenta tarca facuta de minePeste 30 de solicitări ale comercianţilor târgujieni pentru obţinerea unui amplasament pe Bulevardul Victoriei pentru vânzarea unor produse tradiţionale de Crăciun au fost înregistrate la Serviciul Concesionări din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.

Târgul de Crăciun a fost organizat în acest an pentru prima dată, anul trecut neexistând decât Târgul Meşterilor Populari. Târgul de Crăciun se desfăşoară în perioada 1-12 decembrie, iar 15 comercianţi deja şi-au luat căsuţele şi corturile, plătind Primăriei Târgu-Jiu suma de 63 lei/zi. „Preţul este acelaşi ca şi cel de anul trecut, iar comercianţii sunt mulţumiţi. Ei îşi pot comercializa cadouri de Crăciun, ornamente, obiecte artizanale. Din cele 15 societăţi care deja şi-au expus produsele două sunt din zona Harghitei şi una din Reşiţa, restul fiind din Târgu-Jiu”, ne-a declarat Florenţa Ţârcă, şeful Serviciului Concesionări.

De asemenea, în următoarele două zile, în ajun de Moş Nicolae, mai sunt aşteptaţi comercianţi din Bucureşti, Piteşti şi Târgovişte. De pe data de 14 decembrie, se va deschide Târgul de Suveniruri de Crăciun, care se va încheia pe 20 decembrie. Din păcate, până în prezent nu au fost solicitate spaţii de către comercianţi în alte zone ale municipiului, în afară de cea centrală. Totodată, Primăria Târgu-Jiu anunţă faptul că după perioada Crăciunului, pe Bulevardul Victoriei se va începe comercializarea sorcovelor şi a altor obiecte ce fac dovada sărbătoririi Anului Nou.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here