Târgu-Jiu – Două blocuri de pe Aleea Smârdan intră în programul de reabilitare termică

393

reabilitare termicaAlte două blocuri din municipiul Târgu-Jiu, de pe Aleea Smârdan vor fi reabilitate în perioada imediat următoare. Termenul de finalizare al lucrărilor este de 3 luni de zile de la data începerii acestora.

Debutul lucrărilor va lua startul cat de curând, deoarece proiectul a trecut aprobarea de la Consiliul Local al municipiului a indicatorilor tehnico-economici ale investiţiilor.

Astfel, valoarea totală a investiţiilor blocului numărul 2, care are în componenţă 10 apartamente, este de 262.758 lei, din care doar lucrările propriu-zise se ridică la aproximativ 200.000 lei. Şi blocul numărul 2, are o valoare a investiţiilor de 646.758 lei, iar numărul de apartamente componente este de 30.
Principalele lucrări care se vor executa la cele două blocuri presupun: izolarea termică a pereţilor exteriori, izolarea termică a planşeului podului (hidroizolare şi termoizolare), izolare termică subsol, înlocuire tâmplărie spaţii comune. Finanţarea execuţiilor se va face în condiţiile prevăzute de OUG nr. 18/2009: 50% buget de stat, 30% buget local, 20% asociaţia de proprietari.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here