Banţa şi-a aniversat ziua de naştere la Braşov

374
victor-bantaVictor Banţa a împlinit ieri 45 de ani, pe care i-a aniversat nu la Târgu-Jiu, aşa cum şi-ar fi dorit, ci la Braşov, acolo unde are locul de muncă. Fostul prefect a fost vizitat de soţie şi de fiica sa, spunând că se bucură pentru o astfel de reîntâlnire.

În urmă cu un an, când era în fruntea Prefecturii, Banţa le făcea cinste jurnaliştilor cu o cupă de şampanie, acesta negândindu-se atunci că peste câteva luni va fi mutat cu locul de muncă la sute de kilometri distanţă.

Banţa spune că nu renunţă la ideea de a reveni cu slujba la Târgu-Jiu, deşi afirmă că s-a obişnuit deja cu Braşovul. El declară că se consideră „câştigătorul moral”, al concursului ţinut cu o lună în urmă la Bucureşti pentru ocuparea funcţiei de prefect, spunând că doar câteva sutimi l-au despărţit de nota obţinută de fostul prefect Ion Florescu. Banţa crede că a fost depunctat intenţionat la nota acordată pentru interviu, el plângându-se imediat după concurs de faptul că a fost ţinut să răspundă la întrebări timp de aproape 45 de minute, faţă de cele 7-8 minute cât ar fi durat interviul lui Florescu.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here