Transloc a stopat fenomenul nevalidării biletelor

365

translocConducerea societăţii de transport în comun Transloc Târgu-Jiu se mândreşte cu faptul că de când s-au intensificat controalele, fenomenul necompostării biletelor s-a diminuat în proporţie de 90%.

“Se vede clar că de când am permis şi procurarea biletelor de la şoferul autovehiculului avem costuri mai ridicate, iar cetăţenii sunt mai conştiincioşi”, ne-a declarat Vasile Căilean, directorul societăţii. Acesta a menţionat faptul că a apelat şi la acest serviciu deoarece sunt multe persoane care nu ştiu să folosească automatele, sunt veniţi din alte zone, sau nu cunosc traseele şi astfel apelează la şoferii autovehiculelor.
Zi de zi, între orele 4:10-00, un angajat Transloc SA, alături de agent al Poliţiei Comunitare Târgu-Jiu, patrulează fiecare mijloc de transport. „Poliţistul comunitar este prezent alături de angajatul Transloc pentru a preveni şi combate alte acţiuni şi acte de dezordine care se pot petrece în timpul călătoriilor”, a completat Căilean. Cu mijloacele de transport în comun ale societăţii Transloc circulă zilnic aproximativ 15.000 de persoane.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here