Dosar penal pentru treninguri „de firmă”

483
Vindea treninguri „originale”, fără a avea acte pentru ele. Elisaveta F., de 39 de ani, femeia despre care este vorba, a fost descoperită de către angajaţii Poliţiei Târgu – Jiu vânzând, într-un complex comercial din Piaţa Centrală, astfel de obiecte.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Daniel Tică, femeia nu deţinea documente de provenienţă a mărfii şi nu a putut certifica faptul că produsele expuse la vânzare sunt originale. Elisavetei F. i s-a întocmit dosar penal pentru “punerea în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marca identică sau similară cu o marca înregistrată pentru produse identice sau similare”. De asemenea, treningurile, care au o valoare aproximativă de 8.500 lei, au fost ridicate în vederea stabilirii provenienţei acestora.

În cadrul aceluiaşi control, s-au mai verificat şi cinci localuri de alimentaţie publică, au fost legitimate 11 persoane şi verificaţi nouă agenţi economici. Au fost depistate cinci persoane care derulau acte de comerţ fără respectarea prevederilor legale. Acestea au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 4 500 lei.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here