Doi tineri, din care unul minor, criminali pentru bani – Omorât în bătaie pentru 1800 de lei

517

criminal 2Cadavrul unui bărbat dispărut din data de 28 august a fost găsit duminică după-amiază într-un canal cu apă din satul Vlăduleni, comuna Bâlteni. Ionel Ceapă a fost ucis în bătaie de doi consăteni de ai săi, fraţi, care i-au…

furat şi suma de 1800 lei.  O crimă oribilă a avut loc în noaptea de 28 spre 29 august, autorii fiind doi fraţi, din care unul minor. Victima, un bărbat de 42 de ani, Ion Ceapă, a băut cu cei doi care, cu această ocazie, au aflat că bărbatul luase salariul şi avea mai mulţi bani la el. Plecând împreună, pe raza satului Vlăduleni, comuna Bâlteni, tinerii au început să îl agreseze pe Ceapă, lovindu-l cu pumnii şi picioarele în zona capului, feţei şi pieptului, până când acesta a decedat. Realizând ce au făcut, cei doi au târât cadavrul, pe o distanţă de câteva sute de metri, până la un canal plin cu apă unde au aruncat trupul neînsufleţit.
Găsit după o săptămână
Corpul bărbatului a fost găsit duminică după-amiaza de cineva din sat. Au fost anunţaţi pompierii din Turceni care au scos cadavrul din apă şi l-au predat Serviciului de Medicină Gorj. În urma cercetărilor s-a stabilit că vinovaţi de moartea lui Ion Ceapă, dispărut din 28 august, sunt tinerii în vârstă de 23 şi 16 ani. Aceştia au fost reţinuţi, cel major, Nicolae Cristian Păsărin, fiind acuzat de furt calificat şi omor calificat. Cercetările continuă.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here