Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

720

bursaAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj va organiza pe 25 septembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Târgu Jiu „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”,

în vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în judeţ. Prin această acţiune de corelare a cererii şi ofertei de forţă de muncă se va oferi posibilitatea tinerilor absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ aflaţi în căutarea unui loc de muncă de a se întâlni în mod direct cu agenţii economici angajatori şi de a purta discuţii preliminare înaintea interviului propriu-zis). Scopul final este angajarea unui număr cât mai mare de absolvenţi pe locuri de muncă potrivite pregătirii lor profesionale.

Instituţia va realiza o campanie de mediatizare continuă prin apariţii radio-tv pe posturile locale şi regionale precum şi prin publicarea în mass-media scrisă locală şi regională în vederea informării atât a celor interesaţi în mod direct (absolvenţi, agenţi economici), cât şi a opiniei publice din judeţ despre organizarea acestei burse a locurilor de muncă pentru absolvenţi. De asemenea, au fost întocmite materiale publicitare, invitaţii de participare, chestionare pentru solicitanţii de locuri de muncă şi angajatori.
„Începând cu data de 04 septembrie 2009, salariaţii AJOFM Gorj au demarat acţiunea de contactare a agenţilor economici, acestora fiindu-le transmisă o invitaţie de participare la această bursă şi un formular de ofertă de locuri de muncă vacante” , ne-a declarat Ana-Maria Niculescu, purtător de cuvânt AJOFM Gorj.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here