Auto buggy pentru reprezentanţii mass – media

502

Picture 030Oamenii de presă şi-au dat întâlnire ieri, pe terenul de la Preajba, unde, reununţând la pixuri şi camere de luat vederi, au pus mâna pe volane şi s-au întrecut la auto buggy.
Competiţia, organizată special pentru resprezentanţii mass-media, s-a dovedit a fi mai greu decât pare la prima vedere, câţiva dintre participanţii la categoria masculin împotmolindu-se, la propriu, pe traseu. Fetele au fost, însă, ceva mai bine pregătite şi, deşi au participat doar trei, toate au dus cursa până la sfârşit.

Concursul, organizat de clubul auto „Raideri”, a fost, potrivit preşedintelui acestuia, Vasile Şerban, mai dificil decât anul trecut, traseul fiind unul ceva mai greu. „Este destul de greu acest traseu, mare atenţie la curbe”, îi instruia Şerban pe concurenţi. Pentru a se asigura că nimeni nu va fi rănit, ziua de sâmbătă a fost rezervată antrenamentelor, concurenţii având ocazia să se obişnuiască şi cu traseul şi cu maşinile. Totuşi, cele trei reprezentante ale sexului frumos au concurat într-o maşină cu două locuri, avându-l pe post de copilot pe preşedintele clubului.

„Gorjeanul” – în top
Cotidianul nostru a fost reprezentat de Cristina Răscol care a obţinut locul III, fiind urmată, în clasament, de Andreea Predoşanu – reprezentantul RTV şi, pe primul loc a urcat Manuela Novăceanu – reporter Gorj TV. La masculin au fost, însă, mai mulţi concurenţi. Doi dintre aceştia au avut ceva probleme într-o porţiune a traseului dar, până la urmă, toţi au terminat cursa. Primul loc a fost ocupat, din nou, de reprezentantul Radio Omega – Paul Damaschin, care a fost urmat de Savu Pânişoară de la Impact în Gorj şi Rareş Tipsie – Acces TV. Şi colegul nostru, Gheorghe Pecingină, a fost unul dintre participanţi, ratând, însă, anul acesta, podiumul. La ambele categorii, ocupanţii primelor două locuri au câştigat, pe lângă diplome şi cupe, şi o plimbare cu un avion, pornind de pe aeordromul de la Preajba, situat în vecinătatea traseului de cross.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here