Primăria Mătăsari, amendată cu 15.000 RON

702
Garda de Mediu Gorj a amendat administraţia locală a oraşului Mătăsari cu suma de 15.000 RON pentru că nu a închis la data de 16 iulie vechea groapă de gunoi. Nouă localităţi din Gorj aveau ca termen limită data de 16 iulie pentru a închide vechile gropi de deşeuri, şi a încheia contracte cu societăţi de gestionare a deşeurilor sau cu rampele de gunoi ecologice din judeţ.
Toate localităţile au fost verificate şi nu au fost constatate probleme, decât la Mătăsari, însă primăria de acolo a promis că problemele vor fi reglementate în scurt timp.

„Vor face şi ei închiderea, însă mai târziu”, ne-a declarat un reprezentant al Gărzii de Mediu Gorj. Acesta a adăugat şi faptul că ieri a fost întocmit şi dosarul cu verificările făcute şi a fost trimis către Comisariatul Regional, dar şi către cel General de la Bucureşti.

Chiar dacă în urmă cu câteva săptămâni, Gheorghe Sanda, directorul Gărzii de Mediu Gorj promisese sancţiuni drastice, de la 50.000 RON în sus, se pare că autorităţile de la Mătăsari au reuşit cumva să-i facă pe inspectorii de la Mediu să fie mai blânzi, promiţând că în scurt timp vor rezolva toate problemele.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here