Ca la noi, la nimeni – Kovesi, mai tare ca Nikolski!

400

Presa obedientă „binomului” nu avea cum să scape o nouă ocazie de a o preamări pe Şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. Care, ţineţi-vă bine, deşi este alintată „Cucuveaua mov” a mai fost recompensată cu o distincţie internaţională. Că una naţională, oricum, nu merită.
Mai nou, Şefa „Partidului DNA” – unul neaflat între partidele înscrise la vreun tribunal, dar intens interesat de mersul alegerilor parlamentare, prin demersurile abuzive de a crea dosare penale posibililor candidaţi, de regulă de la PSD, se mai poate lăuda cu o recompensă primită din străinătate. Practic, Laurei Codruţa Kovesi i s-a decernat de către Regele Suediei Ordinul „Steaua Polară”, în rang de comandor(Ofiţer).
După ce Departamentul de stat al Statelor Unite ale Americii i-a mai acordat o Diplomă înmânată de Ambasadorul SUA la Bucureşti, de la acea vreme, ea se crede pe cai mari. Chit că un analist politic specializat în probleme de justiţie, tot american bineînţeles, a afirmat că „Dintre dosarele întocmite de DNA-ul condus de Laura Codruţa Kovesi doar 10% ajung în instanţă!”. Se poate pricepe că dosarele acestea die sunt măsluite şi n-au nicio şansă de a ajunge în justiţie, fie sunt cusute cu aţă albă şi-i vizează pe adversarii politici ai sistemului. Şi, bineînţeles, ai „binomului”!
Culmea este că acest Ordin al Suediei a fost instituit în anul 1748 de către Regele Frederick al Suediei, iar din anul 1975 este acordat numai străinilor. Străini de Suedia, desigur, iar în cazul Laurei Codruţa Kovesi străină chiar şi de ţara ei, prin interesele ce le reprezintă! Mai mult, Ordinul „Steaua Polară” se atribuie „Pentru merite în domeniul cultural, ştiinţific şi de afaceri”.
În domeniul cultural, Laura Codruţa Kovesi nu s-a remarcat prin nimic, iar om de afaceri nu ştim să fie, dacă nu cumva în Dosarul Black Kube n-or exista niscaiva referiri şi la aşa ceva! Ar mai rămâne domeniul ştiinţific, dar şi aici este o mare problemă cu Teza de doctorat a controversatei Laura Codruţa Kovesi, ce face obiectul atenţiei unei Comisii Naţionale de atestare a titlurilor ştiinţifice. Să zicem că se bucură de prezumţia de nevinovăţie, dar suntem datori să ne înarmăm cu răbdare şi să aşteptăm verdictul unei comisii ce se ocupă cu asemenea cazuri cu suspiciune de plagiat!
Bine scria publicistul Ion Spânu: „Dacă ar mai trăi acum, Nikolski, vestitul Comisar sovietic ar fi primit toate distincţiile posibile pentru condamnările din anii ’50, din moment ce urmaşa sa de azi, plagiatoarea Laura Codruţa Kovesi pare un mic copil prin încălcarea în picioare a drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti!”
La crearea Statuiei infailibilei Şefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi, a mai contribuit şi Franţa. Care Franţă i-a înmânat prin Ambasadorul ei în România, în luna iunie 2016, a „Legiunii de Onoare”, instituită de măritul Împărat Napoleon Bonaparte.
Laura Codruţa Kovesi este creaţia ex-preşedintelui de tristă amintire Traian Băsescu şi, între timp, s-a reorientat spre noua Putere discreţionară. Acum este ordin pe Garnizoana numită Colonia România să facă dosare penale opozanţilor de la PSD şi ALDE. Ea nu face altceva decât să execute nişte ordine. În contra presupusei democraţii în care trăim!
Ion PREDOŞANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here