Mită electorală împachetată în ajutor de Paște! Primarul Vulpe a împărțit pachete în rudăria Cîlnicului de Sus

623

Cu un microbuz, primarul Dumitru Vulpe și viceprimarul Marius Săpunaru, alături de câteva salariate ale Primăriei Cîlnic, au împărțit, joi, de zor, pachete cu alimente locuitorilor din Cîlnicul de Sus. Vizați au fost, în special, cetățenii din Rudăria acestui sat, considerați drept electoratul primarului Vulpe. Pachetele împărțite au fost achiziționate din fondurile proprii ale primăriei, pe votul consilierilor locali, neinvitați toți însă la împărțirea ajutoarelor sociale de Paște.

Liberalul Vulpe și-a făcut astfel campanie electorală pe banii localității, fondurile aprobate pentru “acțiunea socială” fiind de 45.000 de lei. Din banii respectivi s-au cumpărat astfel diverse alimente, adică zahăr, ulei, pui, cozonaci și răcoritoare. Toate produsele au fost achiziționate de firmele prietene ale edilului local.
CL Cîlnic a aprobat, recent, și folosirea a încă 5000 de lei pentru unele pachete pentru copiii din localitate. Pachetele vor fi împărțite tot în campania electorală de consilierii PNL din localitate.
A.Stoica

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here