ISU Gorj, campanie pentru un avion sanitar

487

În perioada februarie-mai a acestui an, Fundaţia pentru SMURD, cu sprijinul Inspectoratelor Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă, desfăşoară, la nivel naţional, campania „Redirecţionează 2% pentru SMURD”, sub sloganul „Nu lăsa distanţele să se transforme în boli incurabile”.

Campania îşi doreşte să convingă populaţia în legătură cu importanţa achiziţionării unui avion sanitar şi implicit să redirecţioneze 2% din impozitul pe venit către SMURD, în vederea atingerii acestui deziderat. Necesitatea unui astfel de aparat de zbor este ilustrată de numărul mare de misiuni executate cu un astfel de avion închiriat, respectiv 49 de misiuni, din care 13 având ca pacienţi copii cu vârsta sub şase ani.

Fundaţia pentru SMURD şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Lt. col. Dumitru Petrescu” al judeţului Gorj fac apel la cetăţenii gorjeni de a-i sprijini în demersul promovării spoturilor realizate pentru această campanie în rândul populaţiei judeţului nostru.

Cetăţenii care doresc mai multe informaţii despre campanie, pot accesa pagina de web a Fundaţiei pentru SMURD (www.fundatiapentrusmurd.ro), sau îl pot contacta pe coordonatorul campaniei la nivelul judeţului Gorj, plutonier major Margareta Canavea – telefon 0766.710.552.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here