Bloc zguduit de o explozie la Rovinari

521

02explozie rovinari[(000159)19-21-57]Un bărbat de 36 de ani a fost rănit ieri într-o explozie produsă la garsoniera sa din oraşul Rovinari, opt apartamente fiind afectate, patru dintre ele fiind în stare mai gravă. Garsoniera în care a avut loc explozia este situată la etajul patru al unui bloc, împrejurările în care s-a produs explozia nefiind cunoscute. Explozia a fost urmată de un incendiu care a fost lichidat după mai bine de o oră.

02explozie rovinari[(008126)19-22-57]Două echipaje de la ISU Gorj au intervenit pentru stingerea focului, alături de o echipă a pompierilor civili din Rovinari. Victima, Sebastian Brumă, este şomer şi nu ştie nici el ce anume a declanşat explozia, cel mai probabil o acumulare de gaze provocând evenimentul respectiv. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, iar aseară a fost transferat la Spitalul de Arşi din Bucureşti, de cazul său interesându-se direct secretarul de stat din Ministerul 02explozie rovinari[(003973)19-22-31]Sănătăţii, Raed Arafat. Bărbatul are arsuri de diferite grade pe faţă şi corp, şansele ca el să supravieţuiască fiind mari, conform medicilor care i-au acordat primul ajutor.

02explozie rovinari[(019722)19-23-30]Victima are acasă un copil de 12 ani, băiatul fiind plecat la şcoală în momentul producerii exploziei. Soţia bărbatului nu era nici ea la domiciliu, fiind internată la spital cu probleme de sănătate. Poliţiştii şi pompierii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs explozia respectivă. De asemenea, reprezentanţi ai Primăriei Rovinari au dat asigurări că analizează posibilitatea de a ajuta financiar în următoarele zile familiile ale căror apartamente au fost afectate de suflul exploziei, proprietarii acestora dormind în noaptea de miercuri spre joi în special pe la rude sau prieteni.

Gelu Ionescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here