Au “uitat” să plătească

376

IMG_7314Două persoane au fost reţinute de către poliţişti după ce au sustras mai multe produse şi au “uitat” să plătească. Bunurile au fost recuperate.

Luni, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către agentul care asigura paza într-un supermarket, despre faptul că a depistat o persoană care a sustras mai multe bunuri, fără să le plătească.

Imediat la faţa locului s-a deplasat o patrulă mixtă poliţist-jandarm. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că suspectul, L.D., de 47 ani, din comuna Măldăreşti, judeţul Vâlcea, a sustras de pe raft mai multe produse cosmetice în valoare de 57 lei.

La aceeaşi dată, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au identificat-o pe R.M.E., de 26 ani, la scurt timp după ce a sustras diverse produse dintr-un magazin alimentar, valoarea acestora fiind estimată la suma de 81,33 lei. Continuând cercetările, poliţiştii au constatat că suspecta deţinea diverse alte bunuri, în valoare de 110 lei, sustrase anterior, din alte magazine. Bunurile au fost recuperate şi restituite reprezentanţilor unităţilor prejudiciate.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit pe numele suspecţilor, acte premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Ana-Maria Catalinoiu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here