Accidente cu victime, în Târgu-Jiu

528

SP 2Două persoane au ajuns ieri pe mâna medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă după ce au fost victimele unor accidente rutiere produse pe raza municipiului Târgu-Jiu. Accidente de circulaţie au fost pruduse pe fondul neatenţiei.

Miercuri după-amiază, poliţiştii Biroului Rutier Târgu-Jiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Victoriei a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime. Imediat la faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că şoferul unui autoturism, T.D., de 38 ani, din comuna Turcineşti, nu a acordat prioritate de trecere unei femei, S.M., de 62 ani, din comuna Dăneşti, care s-a angajat regulamentar în traversarea străzii prin loc permis, semnalizat corespunzător cu marcaj şi indicator. Victima a fost accidentată uşor, fiind transportată la Spitalul Tudor Vladimirescu din Târgu-Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Tot în aceeaşi zi, pe strada Calea Severinului s-a produs un alt accident de circulaţie soldat cu victime.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat că B.I.C., de 31 ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, în timp ce se afla în autoturism, a deschis portiera stânga-faţă, fără a se asigura corespunzător. În momentul în care a deschis portiera l-a acroşat pe S.V., de 46 ani, din localitatea Băleşti, ce se deplasa din direcţia Tg-Jiu în direcţia Băleşti, pe bicicleta personală. Victima a fost transportată la Spitalul din Tg-Jiu, Secţia Unitatea de Primiri Urgenţe, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-au produs cele două accidente de circulaţie.

A.C.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here