Intervenţii prompte ale Pompierilor din Târgu-Jiu

378

pompieri 005Două echipaje din Cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu au intervenit la două solicitări într-un timp relativ scurt. Operativitatea pompierilor rezultă din soluţionarea rapidă a cazurilor la care au participat.

Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu a intervenit în data de 24 ianuarie 2011, la ora 20:39, în municipiul Târgu-Jiu, strada Prelungirea 23 August, pentru asigurarea de măsuri P.S.I. la o conductă de gaze fisurată în urma unui accident rutier. Cei şapte subofiţeri militari deplasaţi la faţa locului au asigurat măsurile P.S.I. până la sosirea unei echipe de intervenţie din cadrul S.C. Distrigaz S.A., echipă care a remediat defecţiunea fără a exista probleme deosebite.

Intervenţia a durat aproximativ 30 de minute.

Incendiu stins la o casă din Târgu-Jiu

Conform unui comunicat al ISU Gorj, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu a intervenit ieri, 25 ianuarie, la ora 02:25, în municipiul Târgu-Jiu, strada Căpitan Buzatu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, proprietatea Ioanei G. Datorită intervenţiei rapide a pompierilor militari, în incendiu au ars doar elemente de mobilier şi îmbrăcăminte dintr-o cameră de locuit. „Cauza probabilă a incendiului este: scurtcircuit electric- aparate electrocasnice lăsate sub tensiune. Intervenţia a durat aproximativ 40 de minute”, conform purtătorului de cuvânt al ISU Gorj.

M.S.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here